joi, 3 mai 2012

Cum sa navigati pe internet in modul privat?




Cum sa navigati pe internet in modul privat, fara a se salva la istoric?



1. Incep cu browser-ul Internet Explorer. Pentru a naviga cu Internet Explorer in modul privat (fara a se salva istoricul) dupa ce il deschideti puteti apasa combinatia de taste CTRL+SHIFT+P sau dati click pe meniul "Tools" si apoi pe "InPrivate Browsing". Se va deschide o fereastra noua cu care veti naviga in modul privat. (click pe imagini pentru a vedea)


2. Navigarea privata cu browser-ul Google Chrome se face apasand combinatia de taste CTRL+SHIFT+N sau pe "Meniu Google Chrome" care se afla in dreapta paginii sus (dupa bara de adrese), reprezentat de o iconita care arata ca o cheie auto. Dupa ce ati apasat pe aceasta iconita dati click pe "Fereastra noua Incognito" sau in engleza "New Incognito window" si se va deschide o fereastra noua cu care veti nagiva fara sa se salveze instoricul de navigare. (click pe imagini pentru a vedea)  








3. In Mozilla Firefox navigarea privata poate fi activata cu combinatia de taste CTRL+SHIFT+P sau va duceti in meniul "Unelte" ("Tools" in engleza) si dati click pe "Incepe navigarea fara urme" ("Start private browsing" in engleza). Dupa ce ati dat click se va deschide o noua fereastra cu care bineinteles veti naviga in modul privat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu