marți, 8 mai 2012

Cum schimbi numele calculatorului?




Cum schimbi numele calculatorului?

1. In Windows XP va duceti in "Start", click dreapta pe "My Computer" si apoi click pe "Properties".

In fereastra ce o sa apara va trebui sa dati click pe meniul "Computer Name". Aici la "Computer Name" aveti mai jos "Full computer name:" (e numele actual al calculatorului) si mai jos butonul "Change", click pe acest buton.
Dupa ce ati dat click pe "Change" in fereastra ce apare aveti campul "Computer name:", schimbati numele actual cu cel nou si apoi "OK". Schimbarea se va face dupa urmatoarea deschidere sau restartare a calculatorului.
2. In Windows 7 va duceti in "Start", click dreapta pe "Computer" si apoi click pe "Properties". Aici in aceasta fereastra aveti in stanga "Advanced system settings", dati click.


Dupa ce ati dat click pe "Advanced system properties" o sa va apara o mica fereastra cu cateva meniuri primul fiind "Computer Name". Jos la "Full computer name:" aveti numele calculatorului iar mai jos aveti butonul "Change", click pe acest buton.

Apare o fereastra in care aveti campul "Computer name:". Pentru a schimba numele calculatorului stergeti pe cel existent aici si tastati noul nume apoi click pe "OK". In cele din urma numele va fi schimbat dupa urmatoarea deschidere sau restartare a calculatorului.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu