joi, 10 mai 2012

Cum uploadezi scripturi java intr-un blog Blogger?




Cum uploadezi scripturi java intr-un blog Blogger?

Voi prezenta o metoda simpla de a incarca scripturi java sau de a fi gazduite mai bine zis cu platforma Blogger, o metoda destul de eficienta mai ales daca scripturile folosite de blogul vostru sunt uploadate pe alte site-uri si au probleme uneori gen nu se incarca, are probleme site-ul care gazduieste scripturile sau ati atins limita de gazduire pe acest site si tot asa.
Am atasat un print screen cu o bucatica din codul sursa al blogului meu. Aceste scripturi din chenare nu exista insa eu le-am creat pentru a prezenta un exemplu. Observati ca ele sunt incarcate pe site-ul sites.google.com iar in codul sursa al blogului meu a fost declarata adresa lor de legatura, link-ul.

Asadar aceasta metoda pe care o prezint implica uploadarea scripturilor direct in codul sursa al blogului. Copiati codul scriptului fie ca il aveti salvat in calculator fie veti tasta link-ul lor unde au fost uploadate si apoi le salvati in calculator. Pentru a introduce codul veti tasta urmatoarele, sunt obligatorii, ca scriptul sa functioneze:

<script type='text/javascript'>

//<![CDATA[

COPIATI SI INSERATI CODUL SCRIPTULUI AICI, INTRE "//<![CDATA[" SI "//]]>"

//]]>

</script>

Apoi salvati sablonul, click pe "Salvati sablonul" si scriptul va functiona. Totodata veti putea modifica scriptul oricand doriti. Puteti face asta pentru cate scripturi vreti. (click pe imagine)

1 comentarii:

  • Site de Prezentare 150 Lei says:
    21 iulie 2022 la 22:37

    TWB RiSEN SRL
    Cloud Software este o platforma de servicii online - promoveaza online. gestioneaza situri, furnizeaza gazduire pentru servicii si aplicatii online.

Trimiteți un comentariu