miercuri, 9 mai 2012

Care este cel mai bun antivirus?




Care este cel mai bun antivirus?

Eu personal am incercat multe antivirusuri si sunt convins ca si voi le-ati incercat fara a plati licenta, licenta putand fi gasita pe net, hackuita mai pe limbajul IT. Ele difera unu de altul, fie din punct de vedere al graficii fie al modului de lucru.  

Va prezint si va recomand antivirusul "Avast" care are o versiune gratuita pentru noi, cei de acasa. Asadar este creat pentru doua categorii: pentru noi cei de acasa "For Home" si pentru companii "For Business".
1. Categoria "For Home" are trei versiuni:
   - "Free Antivirus" - cea gratuita
   - "Pro Antivirus" - cu plata
   - "Internet Security" - cu plata

Aceste trei  versiuni bineinteles difera intre ele privind serviciile oferite insa va spun sigur ca cea gratuita, "Free Antivirus" isi face treaba destul de bine, eu cel putin o folosesc de multi ani si sunt foarte multumit. Dupa ce il instalati va puteti inregistra gratuit o licenta pentru un an si apoi daca expira poate fi reinoita. Acuma depinde de fiecare, poate aveti lucruri destul de confidentiale, importante pe calculator sau sunteti vreo persoana publica si tot asa, celelalte versiuni care sunt cu plata, ofera mult mai multe servicii deci veti avea o securitate puternica pentru ca na, sunt destui hackeri pe lumea asta care cu ceva munca va pot face rau. 

2. Categoria "For Business" se indrepta catre companii. Are multe versiuni si difera intre ele fie din punct de vedere al serviciilor oferite fie al numarului de licente necesare pentru ca in cazul unei companii e vorba de mai multe calculatoare.

Inchei prin a ma repeta, folositi versiunea "Free Antivirus" pentru ca e destul de buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu